Smink & Haj

Akár fotósként, akár modellként jössz hozzánk, lehetőség van fodrász illetve sminkes szolgáltatást is igénybe venni. Amennyiben igényt tartasz erre, ezt az online foglaló rendszerben, a teremmel együtt tudod lefoglalni. Az árak egy személyre vonatkoznak, nagyobb csoportok esetén egyedi árat adunk.
Lehetőség van a fotózás teljes időtartamára is sminkest és fodrászt igényelni, ezt kérlek jelezd számunkra, mert ebben az esetben szintén egyedi árat adunk.

Stúdiónk két állandó sminkese magas színvonalon, professzionális eszközökkel vállalják a legkölönfélébb sminkek és frizurák elkészítését.

 

ALAPÁRAK

Középerős nappali / alkami női smink
10.000-12.000 Ft (sminkestől függően)

Középerős smink + Hajformázás
15.000 Ft

Alkalmi feltűzés, hajfonás
4.000-8.000 Ft

EXTRÁK

Soros/Tincses műszempilla
2.500 Ft

Airbrush alapozás (Kett Hydro Foundation alapozóval)
2.000 Ft

A folyékony állagú alapozót egy szórópisztoly segítségével viszik fel a bőrre. Vizes bázisú, bőrbarát összetevőket tartalmaz, és nem tömíti el a pórusokat, így hétköznapi használatra is kiváló. 

 Watercolor/Aqua Makeup
13.000 Ft-tól

Speciális orosz aqua/watercolor technikával készülő kreatív smink. 

Alkalmi konty készítés
10.000-15.000 Ft

Fehér Zsani

“A sminkelés számomra sokkal inkább szerelem, mint munka. Szeretem kihozni az emberekben rejlő szépséget, illetve megmutatni, hogy néhány ecsetvonással milyen ragyogóvá lehet tenni a megjelenést. “

Zsani munkái

Virág Szilvi

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben