Rólunk

Ismerj meg bennünket!

A Budapest 4. kerületében, nyugodt külvárosi környezetben elhelyezkedő, 2017 novemberében nyílt, stílusos megjelenésű Studio S-LUX egy új típusú kreatív alkotótér az igényesség kedvelői számára. Stúdiónk rendelkezik minden olyan szolgáltatással és adottsággal, ami lehetővé teszi, hogy az elképzelésből valóság váljon.

A 120+200 négyzetméteres területet számtalan háttér és enteriőrként berendezett tér teszi igazán változatossá, így az alkotásnak valóban csak a képzelet szab határt. Három beltéri termünk mellett stúdiónk 100 négyzetméteres zárt udvarában kültéri fotók készítése is lehetséges vagy 100 négyzetméteres fedett hangárunk is remek helyszíne lehet egy kreatív sorozatnak. A beltéri termek egésze nagy ablakokkal rendelkezik, így a természetes fény mindig garantált, a délutáni órákban pedig a napsütés is. A természetes fény mellett vakuk, fényterelők és egyéb felszerelések teszik teljessé a fényformálási lehetőségeket. 


Fontosnak tartjuk, hogy minden csapat otthonosan érezze magát Nálunk, így a rengeteg tér mellett számos kényelmi szolgáltatást nyújtunk vendégeinknek. Mindhárom beltéri termünkben lehetséges a sminkes/fodrász előkészület. A teakonyhával felszerelt előtérben lehetséges kisebb szüneteket tartani egy finom kávé mellett.
A beltéri termekben a wi-fi szolgáltatás biztosított. Zárt udvarunkban, ingyenes privát parkolást tudunk biztosítani néhány autó számára, így a sok felszereléssel érkező vendégek kényelmesen tudnak pakolni. Az utcán való parkolás szintén ingyenes. 

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben