Tudnivalók

FOGLALÁS

Minden terem esetében az órabér bruttó 6.000 Ft / óra, mely tartalmazza a studiótechnika és minden kellék használatát is. 

Stúdiónkat termenként tudod lefoglalni online rendszerünkön, e-mailen vagy akár telefonon keresztül. A foglalásról visszaigazoló e-mailt kapsz, amennyiben ezt nem kapod meg, vedd fel velünk a kapcsolatot. A foglalás csak e-mailes visszaigazolás esetén érvényes!

– Akár 1 órára is jöhetsz hozzánk fotózni. Több órás bérlés esetén óránként pedig megosztható a foglalás a különböző termek között.

– A foglalás legkésőbb 48 órával a fotózás előtt lehetséges online, amit e-mailben hagyunk jóvá. 48 órán belüli foglalás esetén kérlek keress minket telefonon, egyeztetés céljából.

– A bérleti díj magában foglalja az összes technikai felszerelés, dekor és kellékek használatát.

– Az egész stúdió bérlése esetén esetén fordulj hozzánk egyedi ajánlatért a kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailen.

–  Október 7.- és december 31. közötti időszakra eső, a 2 óránál hosszabb egybefüggő illetve a 10 órát meghaladó tömeges foglalás esetén (tehát minimum 20 óra időtartamú foglalás, különböző napokon) 50% előleget kérünk elutalni az első foglalt időpont előtt legkésőbb 15 nappal, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk fenntartani az összes időpontot. 

LEMONDÁS

Lemondás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy időben értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára. Lemondást csak írásban fogadunk el, emailben vagy üzenetben facebook oldalunkon.

3 óránál kevesebb egybefüggő foglalás esetén

A lemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen. 72 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a teljes összeg számlázásra kerül.

3 óra van annál több egybefüggő foglalás esetén

A lemondás 7 nappal a foglalt időpont előtt lehetséges ingyenesen. 7 napon belüli lemondás esetén  a bérleti díj 50%-a, 72 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a bérleti díj 100%-a  számlázásra kerül.

FOTÓZÁSI LÉTSZÁM

Mimosa és Leone termünkben maximum 7 fő tudunk fogadni, fotóssal együtt. Kérünk minden kedves leendő fotóst, vendéget, hogy ennek megfelelően foglalják be a termeket. A termek mini fotózásokra, vagyis órán belüli váltásokra nem bérelhetőek. Óránkénti váltás esetén pedig figyeljetek arra, hogy maradjon idő váltani az egyes fotózások között a bérelt termen belül, mert várakozásra helyet csak korlátozottan tudunk biztosítani.

CÉGES FOTÓZÁSOK ÉS WORKSHOPOK

A stúdió limitált területe miatt, a nagyobb volumenű, külön stábbal (pl. sminkes, fodrász, videós, stylist) érkező céges- illetve katalógusfotózások, egész napos workshopok, azaz a nem magáncélú (pl. családi és egyéni) fotózások létszámtól függően előzetes egyeztetéssel lehetségesek a kényelmes munka és fennakadásmentes működés érdekében. Mivel ilyen esetben egyedi árat adunk, kérjük lépj velünk kapcsolatba foglalás előtt és add meg milyen típusú fotózást/forgatást tervezel és mennyien lesztek jelen. Amennyiben ezt nem jelzed előre, akkor nem a kapacitásnak megfelelően lesznek lefoglalva a termek és párhuzamos foglalás esetén nem fogjuk tudni biztosítani azokat.

EGYÉB TUDNIVALÓK

– Öltözésre az adott termet tudjátok használni a foglalási időn belül.

– Sminkelésre sminkidőt (smink 1 és 2) tudtok foglalni a termekhez hasonlóan, ennek díja 1.500 Ft/óra.

 A papírhátterek koszolódása esetén 2.000 Ft-ot számolunk fel, ez a díj a háttér kiragasztása esetén automatikusan felszámolásra kerül.

– Stúdiónk kutya és kisállat barát. Kérjük, hogy csak szobatiszta, barátságos állatokat hozzatok. De a higiénia megőrzése érdekében ők sajnos nem használhatják a kanapékat, valamint a kárpitos bútorokat és szőnyegeket. Kutyás fotózás esetén a termet 5-10 perccel korábban szükséges elhagyni, hogy alaposan ki tudjunk takarítani a következő vendégek számára. 

– Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt maximum 10 perccel korábban érkezzetek, mert csak limitált helyet tudunk biztosítani várakozásra.

– Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre.

Várunk sok szeretettel stúdiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben