Tudnivalók

FOGLALÁS

Minden terem esetében az órabér bruttó 6.000 Ft/óra, 6 fős létszámot meghaladó létszám és nyitvatartási időn kívül való bérlés esetén pedig 7.500 Ft, mely tartalmazza a stúdiótechnika és minden kellék használatát is. Minden teremben az alapfelszereltség része egy GODOX SW150 állandófényű lámpa 120-as octobox-szal illetve egy 300 vagy 600 wattos stúdióvaku softbox-szal. További vakut igény esetén tudunk biztosítani elérhetőség függvényében.

2022. január 1.-től a foglalásokat kizárólag foglaló előre utalását követően tudjuk visszaigazolni, mely egy óra foglalás esetén a bérleti díj 100%-át, egynél több óra foglalás esetén pedig a bérleti díj 50%-a. Az utaláshoz szükséges adatokat az alábbiakban találhatjátok, közleménybe kérjük, hogy a foglaló nevét írjátok:

11773054-00258052
Somlay Barbara

Stúdiónkat termenként tudod lefoglalni online rendszerünkön keresztül. A foglalásról visszaigazoló e-mailt kapsz, amennyiben ezt nem kapod meg, vedd fel velünk a kapcsolatot. Stúdiónkat kizárólag az online foglalórendszeren keresztül tudod lefoglalni, és a foglalás csak e-mailes visszaigazolás esetén érvényes!

– Akár 1 órára is jöhetsz hozzánk fotózni. Több órás bérlés esetén óránként pedig megosztható a foglalás a különböző termek között.

– A foglalás legkésőbb 24 órával a fotózás előtt lehetséges online, amit e-mailben hagyunk jóvá. 24 órán belüli foglalás esetén kérlek keress minket telefonon, egyeztetés céljából.

– A bérleti díj magában foglalja az összes technikai felszerelés, dekor és kellékek használatát.

– Az egész stúdió bérlése esetén esetén fordulj hozzánk egyedi ajánlatért a kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailen.

LEMONDÁS/IDŐPONT MÓDOSÍTÁS

Lemondás/módosítás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy időben értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára. Lemondást/ módosítást csak írásban fogadunk el e-mailben.

3 óránál kevesebb egybefüggő foglalás esetén

A lemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen. 72 órán belüli lemondás esetén a bérleti díj 50%-a, 24 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a teljes összeg számlázásra kerül. Az időpont módosítása a foglalás előtt 24 órán belül lehetséges, ez esetben nem számolunk fel lemondási díjat. Az időpont kétszer módosítható. 

3 óra van annál több egybefüggő foglalás esetén

A lemondás 7 nappal a foglalt időpont előtt lehetséges ingyenesen. 7 napon belüli lemondás esetén a bérleti díj 50%-a, 72 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a bérleti díj 100%-a számlázásra kerül. Az időpont módosítása a foglalás előtt 72 órán kívül lehetséges, ez esetben nem számolunk fel lemondási díjat. Az időpont egyszer módosítható. 

FOTÓZÁSI LÉTSZÁM

Mimosa, Leone és Perla termünkben maximum 6 főt tudunk fogadni, ebbe beletartoznak a gyermekek és a fotós is. Amennyiben többen jönnek ezt jelezzék számunkra, a létszám függvényében a bérleti díj változhat, ezt mindig az aktuális terem leírásánál találjátok meg. A termek mini fotózásokra, vagyis órán belüli váltásokra nem bérelhetőek. Óránkénti váltás esetén pedig figyeljetek arra, hogy maradjon idő váltani az egyes fotózások között a bérelt termen belül, mert várakozásra helyet csak korlátozottan tudunk biztosítani.

CÉGES FOTÓZÁSOK ÉS WORKSHOPOK

A stúdió limitált területe miatt, a nagyobb volumenű, külön stábbal (pl. sminkes, fodrász, videós, stylist) érkező céges- illetve katalógusfotózások, egész napos workshopok, azaz a nem magáncélú (pl. családi és egyéni) fotózások létszámtól függően előzetes egyeztetéssel lehetségesek a kényelmes munka és fennakadásmentes működés érdekében. Mivel ilyen esetben egyedi árat adunk, kérjük lépj velünk kapcsolatba foglalás előtt és add meg milyen típusú fotózást/forgatást tervezel és mennyien lesztek jelen. Amennyiben ezt nem jelzed előre, akkor nem a kapacitásnak megfelelően lesznek lefoglalva a termek és párhuzamos foglalás esetén nem fogjuk tudni biztosítani azokat.

EGYÉB TUDNIVALÓK

– Öltözésre az adott termet tudjátok használni a foglalási időn belül.

– Sminkelésre sminkidőt tudtok foglalni a termekhez hasonlóan, ennek díja 1.500 Ft/óra.

– A papírhátterek koszolódása esetén 2.500 Ft-ot számolunk fel méterenként, ez a díj a háttér kiragasztása esetén automatikusan felszámolásra kerül.

– Stúdiónk kutya és kisállat barát. Kérjük, hogy csak szobatiszta, barátságos állatokat hozzatok. De a higiénia megőrzése érdekében ők sajnos nem használhatják a kanapékat, valamint a kárpitos bútorokat és szőnyegeket. Kutyás fotózás esetén a foglalás vége előtt 15 perccel korábban szükséges elhagyni, hogy alaposan ki tudjunk takarítani a következő vendégek számára, illetve kiszellőztetni. 

– Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt maximum 10 perccel korábban érkezzetek, mert csak limitált helyet tudunk biztosítani várakozásra.

– Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre.

Várunk sok szeretettel stúdiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben