Tudnivalók

Kedves Vendégeink!

Stúdiónk 2020.09.22. és 10.02. között felújítás miatt zárva tart.
A termek 10.03.-tól foglalhatóak újra.
Köszönjük a türelmet.

FOGLALÁS

Stúdiónkat termenként tudod lefoglalni online rendszerünkön, e-mailen vagy akár telefonon keresztül. A foglalásról visszaigazoló e-mailt kapsz, amennyiben ezt nem kapod meg, vedd fel velünk a kapcsolatot. A foglalás csak e-mailes visszaigazolás esetén érvényes!

– Akár 1 órára is jöhetsz hozzánk fotózni. Több órás bérlés esetén óránként pedig megosztható a foglalás a különböző termek között.

– Foglalás legkésőbb 48 órával a fotózás előtt lehetséges online, amit e-mailben hagyunk jóvá. 48 órán belüli foglalás esetén kérlek keress minket telefonon, egyeztetés céljából.

– A bérleti díj magában foglalja az összes technikai felszerelés, dekor és kellékek használatát.

– Az egész stúdió bérlése esetén esetén fordulj hozzánk egyedi ajánlatért a kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailen.

– 4 órás vagy annál több egybefüggő foglalás esetén 50% előleget kérünk elutalni a foglalt időpont előtt 15 nappal, ellenkező esetben sajnos nem tudjuk fenntartani az időpontot.

LEMONDÁS

Lemondás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy időben értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára. Lemondást csak írásban fogadunk el, emailben vagy üzenetben facebook oldalunkon.

4 óránál kevesebb egybefüggő foglalás esetén

– A lemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen.

– 72 órán belüli lemondás esetén nem számolunk fel kötbért,  ha a lemondáskor átfoglalod az időpontot. Amennyiben nem foglalsz másik időpontot a bérleti díj 50%-a számlázásra kerül.

– 24 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a teljes összeg számlázásra kerül.

4 óra van annál több egybefüggő foglalás esetén

– A lemondás 10 nappal a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen.

– 10 napon belüli lemondás esetén  a bérleti díj 50%-a számlázásra kerül.

– 72 órán belüli lemondás illetve meg nem jelenés esetén a teljes összeg számlázásra kerül.

FOTÓZÁSI LÉTSZÁM

Mimosa és Leone termünkben maximum 7 fő tudunk fogadni, Papero termünkben maximum 5 főt, fotóssal együtt. Kérünk minden kedves leendő fotóst, vendéget, hogy ennek megfelelően foglalják be a termeket. A termek mini fotózásokra, vagyis órán belüli váltásokra nem bérelhetőek. Óránkénti váltás esetén pedig figyeljetek arra, hogy maradjon idő váltani az egyes fotózások között a bérelt termen belül, mert várakozásra helyet csak korlátozottan tudunk biztosítani.

CÉGES FOTÓZÁSOK ÉS WORKSHOPOK

A stúdió limitált területe miatt, a nagyobb volumenű, külön stábbal (pl. sminkes, fodrász, videós, stylist) érkező céges- illetve katalógusfotózások, egész napos workshopok, azaz a nem magáncélú (pl. családi és egyéni) fotózások létszámtól függően kizárólag a teljes felső szint (Leone és Papero termek) vagy az egész stúdió bérlése esetén lehetségesek a kényelmes munka és fennakadásmentes működés érdekében.
Mivel ilyen esetben egyedi árat adunk, kérjük lépj velünk kapcsolatba foglalás előtt és add meg milyen típusú fotózást/forgatást tervezel és mennyien lesztek jelen. Amennyiben ezt nem jelzed előre, akkor nem a kapacitásnak megfelelően lesznek lefoglalva a termek és párhuzamos foglalás esetén nem fogjuk tudni biztosítani azokat.

EGYÉB TUDNIVALÓK

– Öltözésre és készülődésre, sminkelésre az adott termet tudjátok használni a foglalási időn belül.

Fehér illetve fekete háttér használatának a díja alkalmanként 2.500 Ft, amennyiben egészalakos képek készülnek, tehát ráléptek a hátérre. 

– Stúdiónk kutya és kisállat barát. Kérjük, hogy csak szobatiszta, barátságos állatokat hozzatok. De a higiénia megőrzése érdekében ők sajnos nem használhatják az kanapékat, valamint a kárpitos bútorokat és szőnyegeket.

– Kérjük, hogy a foglalt időpont előtt maximum 5-10 perccel érkezzetek, csak limitált helyet tudunk biztosítani várakozásra.

– Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre.

Várunk sok szeretettel stúdiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben

Lupo

A 100 m2-es alapterületű hangár az industrial stílust képviseli. A tetőn lévő ablakok gyönyörű szórt fényt biztosítanak szinte bármelyik napszakban. Az ipari stílusú, hanyag módon vakolt falfelület mellett a magas belmagasság is igazán kreatív alapot ad, legyen szó bármilyen fotózásról. A divat, glamour és boudoir fotósok közkedvelt témája. A hátterek változatosságát különféle kiegészítők segítik (kötél, lánc, létra, olajos hordó, szekrény).

BÉRLETI DÍJ

hétköznap: br 5.000 Ft/ óra
hétvégén és ünnepnapokon: br. 6.000 Ft/ óra

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak.
Áraink 2019. október 01.-től visszavonásig érvényesek.

LEONE

A Leone terem a fotóstúdió modern enteriőrrel rendelkező 43 m2-es tere.
A fehér, krém és pezsgő színek harmóniája tökéletes egységet teremt.  A nagy ablakfelületek által a terem sok természetes fényt kap, különösen a délutáni órákban. A Leone terem neutrális színeivel és letisztult stílusával kiváló helyszín  glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete papíros hátteres sorozatokra.

BÉRLETI DÍJ

hétköznap: br 5.000 Ft/ óra
hétvégén és ünnepnapokon: br. 6.000 Ft/ óra

Papírelhasználódás esetén 2.000 Ft felár fizetendő méterenként.

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak.
Áraink 2019. október 01.-től visszavonásig érvényesek.

PAPERO

A Papero terem budapesti fotóstúdiónk legromantikusabb terme. 24 m2 tiszta természetesség, melyet a provanszi stílus ihlette, franciásan könnyed enteriőr biztosít. A terem egyik különlegessége a levert vakolat után maradt csipkézett téglafal  A terem uralkodó színei a mediterrán színvilág tompa árnyalati, hívószavai pedig: könnyed anyagok, természetes textúrák, lágy élek. ‘Kopott sikk’, friss és hagyományos találkozása. Romantikus, mediterrán, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé helyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

BÉRLETI DÍJ

hétköznap: br 5.000 Ft/ óra
hétvégén és ünnepnapokon: br. 6.000 Ft/ óra

Az oldalunkon feltüntetett árak bruttó árak.
Áraink 2019. október 01.-től visszavonásig érvényesek.

VOLPE

Fotóstúdiónkban egyedülálló módon lehetőség van kültéri fotók készítésére is a zárt udvar teljes területén, 100 m2-en. A kialakított felületek a stílusok széles skáláját lefedik: bontott téglával és gerendával díszített a rusztikus stílus jegyében, betonhatású és fémes az indusztriális stílust kiemelve vagy színes spalettákkal díszített a mediterrán környezetet visszaidézve. A stílusos Vespa és a virágdíszlet egyedi hangulatot biztosít.

BÉRLETI DÍJ

hétköznap: br 5.000 Ft/ óra

hétvégén és ünnepnapokon: br. 6.000 Ft/ óra

Alanyi adó mentes szolgáltatás.  Áraink 2019. október 01.-től visszavonásig érvényesek.

Műterem bérlés remek feltételekkel, foglalj időpontot most!

Ha stúdiónkban szeretnél fotósorozatot készíttetni magadról, mi szívesen vállaljuk a fotózást. A többféle stílusú berendezés lévén bármilyen tematikájú fotózás megvalósítható nálunk, legyen szó enteriőrben készült vagy egyszerű hátteres fotókról. Fordulhatsz Hozzánk egyéni elképzeléssel vagy választhatsz alábbi fotós csomagjaink egyikéből is:

PROFILKÉP
8.000 Ft

-30 perc fotózás
-2 beállítás egyszerű háttér előtt
-4 darab retusált kép digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

ÜZLETI ÉS/VAGY IMAGE PORTRÉ FOTÓZÁS
20.000 FT

– 1 óra fotózás
-3-4 beállítás többféle egyszerű háttér előtt
-munkával és/vagy hobbyval kapcsolatos kellékekkel
-profi smink
-8 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

GLAMOUR FOTÓZÁS
30.000 FT

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

KISMAMA FOTÓZÁS
30.000 Ft

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

 

 

Akár fotósként, akár modellként jössz hozzánk, lehetőség van fodrász illetve sminkes szolgáltatást is igénybe venni. Amennyiben igényt tartasz erre, ezt az online foglaló rendszerben, a teremmel együtt tudod lefoglalni. Az árak egy személyre vonatkoznak, nagyobb csoportok esetén egyedi árat adunk.
Lehetőség van a fotózás teljes időtartamára is sminkest és fodrászt igényelni, ezt kérlek jelezd számunkra, mert ebben az esetben szintén egyedi árat adunk.

sminkes 7.000/10.000 FT/alkalom
hajformázás 7.000 FT/alkalom

 

 

stúdio s-lux karácsonyi fotózás 2018