Terem foglalás

 

Stúdiónkat termenként tudod lefoglalni online rendszerünkön, e-mailen vagy akár telefonon keresztül. Nincs minimális bérlési idő. Négy terem áll rendelkezésre:

A bérleti díj minden termünk esetében: 5.000 Ft / óra / terem

Áraink az áfát nem tartalmazzák. Az árak 2018. szeptember 01-től visszavonásig érvényesek.

A stúdió limitált területe miatt, a nagyobb volumenű, külön stábbal (pl. sminkes, fodrász, videós, stylist) érkező céges- illetve katalógusfotózások, azaz a nem magáncélú (pl. családi és egyéni) fotózások létszámtól függően kizárólag a teljes felső szint (Leone és Papero termek) vagy az egész stúdió bérlése esetén lehetségesek a kényelmes munka és fennakadásmentes működés érdekében.
Mivel ilyen esetben egyedi árat adunk, kérjük lépj velünk kapcsolatba foglalás előtt és dd meg milyen típusú fotózást/forgatást tervezel és mennyien lesztek jelen. Amennyiben ezt nem jelzed előre, akkor nem a kapacitásnak megfelelően lesznek lefoglalva a termek és párhuzamos foglalás esetén nem fogjuk tudni biztosítani azokat.

Az egész stúdió bérlése illetve a termek egész napos bérlése esetén esetén fordulj hozzánk egyedi ajánlatért a kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailen: info@studio-slux.hu

A bérleti díj magában foglalja az összes technikai felszerelés és kellék használatát. A hallban lévő kis teakonyhában tarthatóak kisebb szünetek egy finom kávé mellett.

Termet legkésőbb 48 órával a fotózás előtt lehe online foglalni, amit e-mailben hagyunk jóvá. 48 órán belüli foglalás csak telefonon lehetséges. Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre, legfeljebb 10 perccel a lefoglalt időpont előtt.

Lemondás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy legkésőbb a foglalást megelőző 72 órában értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára. A lemondás 72 órával a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen, illetve azon belül is,  ha a lemondáskor átfoglalod az időpontot. 72 és 24 óra között a bérleti díj 50%-a, míg 24 órán belüli lemondás esetén a teljes összeg számlázásra kerül.

Kérdés, speciális kérés esetén keress minket bátran az alábbi elérhetőségen:  0620 563 3762, Somlay Barbara

Várunk sok szeretettel stúdiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben

Lupo

A 100 m2-es alapterületű hangár az industrial stílust képviseli. A tetőn lévő ablakok gyönyörű szórt fényt biztosítanak szinte bármelyik napszakban. Az ipari stílusú, hanyag módon vakolt falfelület mellett a magas belmagasság is igazán kreatív alapot ad, legyen szó bármilyen fotózásról. A divat, glamour és boudoir fotósok közkedvelt témája. A hátterek változatosságát különféle kiegészítők segítik (kötél, lánc, létra, olajos hordó, szekrény).

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

LEONE

A Leone terem a fotóstúdió modern enteriőrrel rendelkező 43 m2-es tere, ahol meghatározó stílus a klasszikus barokk lágyabb és modernebb formája. A fehér, krém és pezsgő színek harmóniája tökéletes egységet teremt.  A nagy ablakfelületek által a terem sok természetes fényt kap, különösen a délutáni órákban. A Leone terem neutrális színeivel és letisztult stílusával kiváló helyszín  glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete papíros hátteres sorozatokra.
Papírelhasználódás esetén 2.000 Ft felár fizetendő méterenként.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

PAPERO

A Papero terem budapesti fotóstúdiónk legvilágosabb terme. 24 m2 tiszta természetesség, melyet a provanszi stílus ihlette, franciásan könnyed enteriőr biztosít. A terem egyik különlegessége a levert vakolat után maradt csipkézett téglafal  A terem uralkodó színei a mediterrán színvilág tompa árnyalati, hívószavai pedig: könnyed anyagok, természetes textúrák, lágy élek. ‘Kopott sikk’, friss és hagyományos találkozása. Romantikus, mediterrán, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé helyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

VOLPE

Fotóstúdiónkban egyedülálló módon lehetőség van kültéri fotók készítésére is a zárt udvar teljes területén, 100 m2-en. A kialakított felületek a stílusok széles skáláját lefedik: bontott téglával és gerendával díszített a rusztikus stílus jegyében, betonhatású és fémes az indusztriális stílust kiemelve vagy színes spalettákkal díszített a mediterrán környezetet visszaidézve. A stílusos Vespa és a virágdíszlet egyedi hangulatot biztosít.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

Műterem bérlés remek feltételekkel, foglalj időpontot most!

Studió technika

Studió felszerelés

3 db Mikrosat Basic 320WS stúdióvaku

1 db Mikrosat Basic 600WS stúdióvaku

1 db Mikrosat Flashmob 400WS akkumulátoros stúdióvaku

1 db 130 cm deep ernyő fehér belsővel diffúzorral

1 db 100 cm-es diffúzor ernyő

1 db 100 cm-es ezüst ernyő

3 db alapreflektor

1 db négyszárnyú fényterelő szett

1 szett színfólia – piros, sárga, kék, zöld

1 db 60×90 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 120 cm-es octobox méhsejtráccsal

1 db 80×120 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 65 cm ernyőként nyitható beauty dish ezüst belsővel

2 db 2 m x 1 m derítőlap állványban fekete/fehér oldallal

1 db 107 cm-es 5in1 derítőlap

1 db 110×168 cm áteresztő derítőlap

3 db lámpa állvány

1 db boom állvány

1 db fényképezőgép állvány

2 szett rendszerfüggetlen rádiós kioldó

1 szett Canon rádiós kioldó

2.72 m-es háttér tartására is alkalmas mobil háttértartó

2.72 m széles Arctic White papírháttér mennyezeti
háttértartóra rögzítve

2.72 m széles Ultra Black papírháttér  mennyezeti
háttértartóra rögzítve

Egyéb felszerelés

gőz vasaló

vasaló állvány

ruhaállvány

hűtőszekrény

vízforraló

kávéfőző

pelenkázó

Ha stúdiónkban szeretnél fotósorozatot készíttetni magadról, mi szívesen vállaljuk a fotózást. A többféle stílusú berendezés lévén bármilyen tematikájú fotózás megvalósítható nálunk, legyen szó enteriőrben készült vagy egyszerű hátteres fotókról. Fordulhatsz Hozzánk egyéni elképzeléssel vagy választhatsz alábbi fotós csomagjaink egyikéből is:

PROFILKÉP
8.000 Ft

-30 perc fotózás
-2 beállítás egyszerű háttér előtt
-4 darab retusált kép digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

ÜZLETI ÉS/VAGY IMAGE PORTRÉ FOTÓZÁS
20.000 FT

– 1 óra fotózás
-3-4 beállítás többféle egyszerű háttér előtt
-munkával és/vagy hobbyval kapcsolatos kellékekkel
-profi smink
-8 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

GLAMOUR FOTÓZÁS
30.000 FT

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

KISMAMA FOTÓZÁS
30.000 Ft

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

 

 

Akár fotósként, akár modellként jössz hozzánk, lehetőség van fodrász illetve sminkes szolgáltatást is igénybe venni. Amennyiben igényt tartasz erre, ezt az online foglaló rendszerben, a teremmel együtt tudod lefoglalni. Az árak egy személyre vonatkoznak, nagyobb csoportok esetén egyedi árat adunk.
Lehetőség van a fotózás teljes időtartamára is sminkest és fodrászt igényelni, ezt kérlek jelezd számunkra, mert ebben az esetben szintén egyedi árat adunk.

senior sminkes 5.000 FT/alkalom
senior fodrász 5.000 FT/alkalom

master  sminkes 10.000 FT/alkalom
master fodrász 10.000 FT/alkalom

 

 

stúdio s-lux karácsonyi fotózás 2018