Terem foglalás

Nyitvatartási időn túl történő foglalás esetén kérjen ajánlatot e-mailben az info@studio-slux.hu e-mail cimen vagy pedig a +36205633762 es telefonszámon.

Studiónkat termenként tudjátok lefoglalni online rendszerünkön vagy akár telefonon keresztül. A minimális bérlési idő két óra, melyeket megosztható több terem közt is. Három terem áll rendelkezésre:
Leone (43 m2)

Barokk és modern stílusok finom egyvelege, elegáns, letisztult tér. Alkalmas glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete hátteres sorozatokra.

Papero (24 m2)

Romantikus, mediterrán, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé heyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

Gatto (50 m2)

A fehér és ekrü színekben gazdag csipkés ,romantikus hálószoba valamint az élénk színekkel kombinált keleties stílusú sarok hangulata öreg fa gerendákkal fűszerezve. Glamour, boudoir, kismama és portré sorozatok számára kiváló helyszín.

Minden termünkre ugyanazok az árak érvényesek.

Hétköznap: 4.000 Ft / óra

Hétvégén és nyitvatartási időn kívül: 5.000 Ft/ óra

Egész napos bérlés hétköznap (8 óra) : 29.000 Ft

Egész napos bérlés hétvégén (8 óra) : 36.000 Ft

 

Áraink az áfát nem tartalmazzák.

 

A teljes studió bérlése esetén illetve ha a megszokottól eltérő időpontot szeretnél foglalni, forduljatok hozzánk kedvezményes ajánlatért elérhetőségeink egyikén.

A beírt foglalások alapján fogadunk minden kedves fotós vendéget és a fotózás teljes időtartama alatt állunk rendelkezésetekre. Kényelmes sminkes- és öltözőszobánkat tudjátok használni az előkészületekre, a hallban pedig tudtok szünetet tartani, kávézni. A bérleti díj ezen kívül magában foglalja az összes technikai felszerelés és kellék valamint az udvar 100 m2-es területén való kültéri háttereinek használatát.

A foglalást legkésőbb 24 órával a fotózás előtt online vagy telefonon szükséges lefoglalni, amit e-mailben hagyunk jóvá. Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre.

Lemondás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy legkésőbb a foglalást megelőző 24 órában értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára.

Igény szerint tudunk számodra fodrászt illetve sminkest biztosítani, amit a foglalás közben tudsz szolgáltatásként foglalni. Amennyiben studiónk sminkesét és fodrászát veszed igénybe, akkor az a foglalási időbe nem számít bele.
Amennyiben kibérelnéd valamelyik Mustangot, azt is a foglalás során tudod hozzáadni extra szolgáltatásként.

Kérdés, speciális kérés esetén keressetek minket bátran az alábbi telefonszámon: 0620 563 3762

Várunk sok szeretettel studiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben

FORD MUSTANG OLD TIMER

Ha valami igazán egyedi fotósorozatra vágysz, lehetőséged van a stúdió bérlés mellé egy stílusos Ford Mustangot is igénybe venni. Az 1972-es évjáratú türkizkék Old Timer Cabrio igazi klasszikus különlegesség, mely minden fotónak valamiféle megfoghatatlan hangulatot kölcsönöz. A bérlés során az autóval vagy a hangárba vagy igény esetén az udvarra (VOLPE) állunk be, ahol szabadon minden szögből, akár fentről is fotózható. A bérleti díj a hangár/udvar bérleti díját is magába foglalja, egy órára is bérelhető:

Bérleti díj:

 Ford Mustang Old Timer 1972: 10.000 Ft / óra

Egész napos bérlés esetén kérlek fordulj hozzánk egyedi ajánlatért!
Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Gatto

Az 50 m2-es tetőtéri fotóstúdió jellegzetességét az öreg fa gerendákból álló tartószerkezet adja. A stúdió fő eleme az ágy és az azt körülvevő modern romantikával fűszerezett enteriőr. A fehér és bézs színeket a csipkés elemek teszik még finomabbá. Glamour, boudoir, kismama és portré sorozatok számára kiváló helyszín.

Fotóstúdió bérleti díjai:
Hétköznap: 4.000 Ft / óra
Hétvégén és nyitvatartási időn kívül: 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

LEONE

A Leone terem a fotóstúdió modern enteriőrrel rendelkező 43 m2-es tere, ahol meghatározó stílus a klasszikus barokk lágyabb és modernebb formája. Ugyanakkor az antracit lávafal, a 3D-s falfelület illetve a tapétával díszített felületek szintén a terem modern vonalát erősítik. A nagy ablakfelületek által a terem sok természetes fényt kap, különösen a délutáni órákban. Alkalmas glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete papíros hátteres sorozatokra.

Bérleti díj:
Hétköznap: 4.000 Ft / óra
Hétvégén és nyitvatartási időn kívül: 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

PAPERO

A Papero terem budapesti fotóstúdiónk legvilágosabb terme. 24 m2 tiszta természetesség, melyet a provanszi stílus ihlette, franciásan könnyed enteriőr biztosít. A terem egyik különlegessége a levert vakolat után maradt csipkézett téglafal  A terem uralkodó színei a mediterrán színvilág tompa árnyalati, hívószavai pedig: könnyed anyagok, természetes textúrák, lágy élek. ‘Kopott sikk’, friss és hagyományos találkozása. Romantikus, mediterrán, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé helyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

Bérleti díj:
Hétköznap: 4.000 Ft / óra
Hétvégén és ünnepnapokon: 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák!

VOLPE

Fotóstúdiónkban egyedülálló módon lehetőség van kültéri fotók készítésére is a zárt udvar teljes területén, 100 m2-en. A kialakított felületek a stílusok széles skáláját lefedik: bontott téglával és gerendával díszített a rusztikus stílus jegyében, betonhatású és fémes az indusztriális stílust kiemelve vagy színes spalettákkal díszített a mediterrán környezetet visszaidézve. A stílusos Vespa és a virágdíszlet egyedi hangulatot biztosít.

Bérleti díj:

Hétköznap: 4.000 Ft / óra
Hétvégén és nyitvatartási időn kívül: 5.000 Ft/ óra

Az udvar használata a stúdiót termeit bérlő vendégek számára a bérlés időszaka alatt ingyenes. 

Műterem bérlés remek feltételekkel, foglalj időpontot most!

Studió technika

Studió felszerelés

2 db Mikrosat Basic 320WS stúdióvaku

1 db Mikrosat Basic 600WS stúdióvaku

2 db villanj körte 45WS

1 db 100 cm-es diffúzor

1 db 60×90 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 120 cm-es octobox méhsejtráccsal

1 db 80×120 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 107cm-es 5in1 derítőlap

1 db fotós állvány

2 szett rendszerfüggetlen rádiós kioldó

1 szett Canon kompatibilis rádiós kioldó

2.72 m-es háttér tartására is alkalmas mobil háttértartó

2.72 m széles Arctic White papírháttér mennyezeti
háttértartóra rögzítve

2.72 m széles Ultra Black papírháttér  mennyezeti
háttértartóra rögzítve

Egyéb felszerelés

gőz vasaló

vasaló állvány

ruhaállvány

hűtőszekrény

vízforraló

kávéfőző

Ha stúdiónkban szeretnél fotósorozatot készíttetni magadról, mi szívesen vállaljuk a fotózást. A többféle stílusú berendezés lévén bármilyen tematikájú fotózás megvalósítható nálunk, legyen szó enteriőrben készült vagy egyszerű hátteres fotókról. Fordulhatsz Hozzánk egyéni elképzeléssel vagy választhatsz alábbi fotós csomagjaink egyikéből is:

PROFILKÉP
8.000 Ft

-30 perc fotózás
-2 beállítás egyszerű háttér előtt
-4 darab retusált kép digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

ÜZLETI ÉS/VAGY IMAGE PORTRÉ FOTÓZÁS
20.000 FT

– 1 óra fotózás
-3-4 beállítás többféle egyszerű háttér előtt
-munkával és/vagy hobbyval kapcsolatos kellékekkel
-profi smink
-8 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

GLAMOUR FOTÓZÁS
30.000 FT

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

KISMAMA FOTÓZÁS
30.000 Ft

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

 

 

Akár fotósként, akár modellként jössz hozzánk, lehetőség van fodrászt illetve sminkes szolgáltatást is igénybe venni. Amennyiben igényt tartasz erre, ezt az online foglaló rendszerben, a teremmel együtt tudod lefoglalni. Az árak egy személyre vonatkoznak, nagyobb csoportok esetén egyedi árat adunk.
Lehetőség van a fotózás teljes időtartamára is sminkest és fodrászt igényelni, ezt kérlek jelezd számunkra, mert ebben az esetben szintén egyedi árat adunk.

senior sminkes 5.000 FT/alkalom
senior fodrász 5.000 FT/alkalom

master  sminkes 10.000 FT/alkalom
master fodrász 10.000 FT/alkalom