Terem foglalás

 

Stúdiónkat termenként tudod lefoglalni online rendszerünkön, e-mailen vagy akár telefonon keresztül. A minimális bérlési idő két óra, mely megosztható több terem közt is. Három terem áll rendelkezésre:

Leone (43 m2)

Barokk és modern stílusok finom egyvelege, elegáns, letisztult tér a fehér és pezsgő színek egyszerűségével kombinálva. Alkalmas glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete hátteres sorozatokra.

Papero (24 m2)

Romantikus, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé helyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

Lupo (100 m2)

Az industrial stílusú hangár, jó idő esetén gyönyörű szűrt fényekkel. Jellemzője a vakolt falak és fémes kiegészítők, uralkodó színvilág a szürke és a réz. Fashion, glamour, boudoir, kismama és portrésorozatok tökéletes helyszíne lehet.

Volpe (100 m2)

Kültéri helyszín a mediterrán stílus jegyében. Téglafal, rusztikus kapualj, görög spaletták és raklapos háttér. Minden stílusú fotózásoz alkalmas.

A bérleti díj minden termünk esetében: 5.000 Ft / óra 

Áraink az áfát nem tartalmazzák. Az árak 2018. szeptember 01-től visszavonásig érvényesek.

A teljes stúdió bérlése illetve a termek egész napos bérlés esetén esetén fordulj hozzánk egyedi kedvezményes ajánlatért a kapcsolat menüponton keresztül, vagy e-mailen: info@studio-slux.hu

A bérleti díj magában foglalja az összes technikai felszerelés és kellék használatát. A hallban lévő kis teakonyhában tarthatóak kisebb szünetek egy finom kávé mellett.

A foglalást legkésőbb 48 órával a fotózás előtt online vagy telefonon szükséges lefoglalni, amit e-mailben hagyunk jóvá. 48 órán belüli foglalás csak telefonon lehetséges. Amennyiben a bérlésre van előjegyzés, csúszás esetén sajnos nem tudjuk biztosítani a stúdió használatot, ezért kérünk mindenkit a pontos érkezésre.

Lemondás esetén szeretnénk megkérni minden kedves fotós vendéget, hogy legkésőbb a foglalást megelőző 48 órában értesítsen minket, így fel tudjuk szabadítani a helyet mások számára. Eltérő esetben a foglalási díj 50% felszámolásra kerül.
A karácsonyi időszakban, tehát 2018. november 1. és december 21. között,  a lemondás 4 nappal a foglalt időpont előtt lehetséges kötbér mentesen. 4 és 2 nap között a bérleti díj 50%-a, míg 24 órán belüli vagy aznapi lemondás esetén a teljes összeg számlázásra kerül.

Kérdés, speciális kérés esetén keress minket bátran az alábbi elérhetőségen:  0620 563 3762, Somlay Barbara

Várunk sok szeretettel stúdiónkba!

A cookie-k segítenek a szolgáltatásaink biztosításában. Szolgáltatásaink használatával Ön beleegyezik a cookie-k alkalmazásába
Rendben

FORD MUSTANG OLD TIMER

Ha valami igazán egyedi fotósorozatra vágysz, lehetőséged van a stúdió bérlés mellé egy stílusos Ford Mustangot is igénybe venni. Az 1972-es évjáratú türkizkék Old Timer Cabrio igazi klasszikus különlegesség, mely minden fotónak valamiféle megfoghatatlan hangulatot kölcsönöz. A bérlés során az autóval vagy a hangárba vagy igény esetén az udvarra (VOLPE) állunk be, ahol szabadon minden szögből, akár fentről is fotózható. A bérleti díj a hangár/udvar bérleti díját is magába foglalja, egy órára is bérelhető:

Bérleti díj:

 Ford Mustang Old Timer 1972: 10.000 Ft / óra

Egész napos bérlés esetén kérlek fordulj hozzánk egyedi ajánlatért!
Áraink az áfát nem tartalmazzák!

Lupo

A 100 m2-es alapterületű hangár az industrial stílust képviseli. A tetőn lévő ablakok gyönyörű szórt fényt biztosítanak szinte bármelyik napszakban. Az ipari stílusú, hanyag módon vakolt falfelület mellett a magas belmagasság is igazán kreatív alapot ad, legyen szó bármilyen fotózásról. A divat, glamour és boudoir fotósok közkedvelt témája. A hátterek változatosságát különféle kiegészítők segítik (kötél, lánc, létra, olajos hordó, szekrény).

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

LEONE

A Leone terem a fotóstúdió modern enteriőrrel rendelkező 43 m2-es tere, ahol meghatározó stílus a klasszikus barokk lágyabb és modernebb formája. A fehér, krém és pezsgő színek harmóniája tökéletes egységet teremt.  A nagy ablakfelületek által a terem sok természetes fényt kap, különösen a délutáni órákban. A Leone terem neutrális színeivel és letisztult stílusával kiváló helyszín  glamour, boudoir, fashion, porté és családi fotózásokra, valamint klasszikus fehér/fekete papíros hátteres sorozatokra.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

PAPERO

A Papero terem budapesti fotóstúdiónk legvilágosabb terme. 24 m2 tiszta természetesség, melyet a provanszi stílus ihlette, franciásan könnyed enteriőr biztosít. A terem egyik különlegessége a levert vakolat után maradt csipkézett téglafal  A terem uralkodó színei a mediterrán színvilág tompa árnyalati, hívószavai pedig: könnyed anyagok, természetes textúrák, lágy élek. ‘Kopott sikk’, friss és hagyományos találkozása. Romantikus, mediterrán, természetközeli és naturális stílusa tökéletessé helyszínné teszi portré, glamour, családi, kismama, és babafotózások esetén.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

VOLPE

Fotóstúdiónkban egyedülálló módon lehetőség van kültéri fotók készítésére is a zárt udvar teljes területén, 100 m2-en. A kialakított felületek a stílusok széles skáláját lefedik: bontott téglával és gerendával díszített a rusztikus stílus jegyében, betonhatású és fémes az indusztriális stílust kiemelve vagy színes spalettákkal díszített a mediterrán környezetet visszaidézve. A stílusos Vespa és a virágdíszlet egyedi hangulatot biztosít.

Bérleti díj : 5.000 Ft/ óra

Áraink az áfát nem tartalmazzák! Áraink 2018. szeptember 01.-től visszavonásig érvényesek.

Műterem bérlés remek feltételekkel, foglalj időpontot most!

Studió technika

Studió felszerelés

2 db Mikrosat Basic 320WS stúdióvaku

1 db Mikrosat Basic 600WS stúdióvaku

1 db Mikrosat Flashmob 400WS akkumulátoros stúdióvaku

1 db 130 cm deep ernyő fehér belsővel diffúzorral

1 db 100 cm-es diffúzor ernyő

1 db 60×90 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 120 cm-es octobox méhsejtráccsal

1 db 80×120 cm-es softbox méhsejtráccsal

1 db 65 cm ernyőként nyitható beauty dish ezüst belsővel

2 db 2 m x 1 m derítőlap állványban fekete/fehér oldallal

1 db 107 cm-es 5in1 derítőlap

1 db 110×168 cm áteresztő derítőlap

3 db lámpa állvány

1 db boom állvány

1 db fényképezőgép állvány

2 szett rendszerfüggetlen rádiós kioldó

1 szett Canon rádiós kioldó

2.72 m-es háttér tartására is alkalmas mobil háttértartó

2.72 m széles Arctic White papírháttér mennyezeti
háttértartóra rögzítve

2.72 m széles Ultra Black papírháttér  mennyezeti
háttértartóra rögzítve

Egyéb felszerelés

gőz vasaló

vasaló állvány

ruhaállvány

hűtőszekrény

vízforraló

kávéfőző

Ha stúdiónkban szeretnél fotósorozatot készíttetni magadról, mi szívesen vállaljuk a fotózást. A többféle stílusú berendezés lévén bármilyen tematikájú fotózás megvalósítható nálunk, legyen szó enteriőrben készült vagy egyszerű hátteres fotókról. Fordulhatsz Hozzánk egyéni elképzeléssel vagy választhatsz alábbi fotós csomagjaink egyikéből is:

PROFILKÉP
8.000 Ft

-30 perc fotózás
-2 beállítás egyszerű háttér előtt
-4 darab retusált kép digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

ÜZLETI ÉS/VAGY IMAGE PORTRÉ FOTÓZÁS
20.000 FT

– 1 óra fotózás
-3-4 beállítás többféle egyszerű háttér előtt
-munkával és/vagy hobbyval kapcsolatos kellékekkel
-profi smink
-8 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

GLAMOUR FOTÓZÁS
30.000 FT

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

KISMAMA FOTÓZÁS
30.000 Ft

-2 óra fotózás a kívánt enteriőrökben
-3-4 szett öltözék
-profi smink
-12 darab retusált fotó digitálisan átadva
-retusált fotók fekete-fehér képváltozatai digitálisan átadva

 

 

Akár fotósként, akár modellként jössz hozzánk, lehetőség van fodrász illetve sminkes szolgáltatást is igénybe venni. Amennyiben igényt tartasz erre, ezt az online foglaló rendszerben, a teremmel együtt tudod lefoglalni. Az árak egy személyre vonatkoznak, nagyobb csoportok esetén egyedi árat adunk.
Lehetőség van a fotózás teljes időtartamára is sminkest és fodrászt igényelni, ezt kérlek jelezd számunkra, mert ebben az esetben szintén egyedi árat adunk.

senior sminkes 5.000 FT/alkalom
senior fodrász 5.000 FT/alkalom

master  sminkes 10.000 FT/alkalom
master fodrász 10.000 FT/alkalom

 

 

stúdio s-lux karácsonyi fotózás 2018